Lucía Ferrer

Flauta Travessera

Títol professional de flauta travessera amb matrícula d’honor pel Conservatori Professional de Música de Saragossa amb Ricardo Pérez i Taciana Gómez. Estudis superiors d’interpretació amb qualificació d’excel·lent en el Conservatori Superior de Música del Liceu amb Christian Farroni.

Classes magistrals de la mà de Claude Léfèbvre, Marc Grauwels, Georgui Fedorenko, María Antonia Rodríguez, Simón Fernández, Renate Greiss-Armin, Clara Novakova i Silvia Careddu.

En 2017 ha participat en el curs de teatre La Xixa Teatre, culminant amb l’actuació en “Ni panchitos ni conguitos” i “La normativa”.

Creadora juntament amb la ballarina Clara Torres, la performance “Sueños” de música i dansa.

Continua la seva formació en la Universitat de Barcelona, realitzant el Màster de La Música com a Art Interdisciplinari i traballa com a docent en escoles públiques de Barcelona i com a professora de música de l’Estudi de Música d’Àngels Casas.

Actualment forma part d’alguns projectes Performance com “Folclómadas” amb Beatriz Gijón i José Moya, estrenant “La Brújula Rota” en Madrid (2017) de música i literatura nòmades; en un Trio amb la poeta Beatriz Pérez i el ballarí Aarón Comino, creant l’obra “Olas de Ambigüedad”, de música, dansa i literatura; en el duet cambrístic “Raíces”, amb la guitarrista Laura Núñez.